Slide background

Një perlë e Mesdheut...

Slide background

Panorama spektakolare, mikpritje mbresëlënëse...

Slide background

Atje ku historia mijëvjeçare shkrihet me parajsën natyrore...

Slide background

Pasuri të rralla arkeologjike e kulturore...

Lajme

Historiku

Saranda është një qytet me më shumë se 2000 vjet histori, ngritur në zonën e bregdetit jugor të Shqipërisë, i pasur në vlera të rralla të trashëgimisë kulturore dhe arkeologjike shqiptare, por edhe evropiane. Në fillimet e tij, qyteti ka shërbyer si një portë për qytetin antik të Finiqit dhe si rrjedhojë edhe si portë hyrjeje për në rajon.

Lexo më shumë...

Saranda jonë e bukur